Printesa Fan vs Celebritate

📅01.04.2020, jucat de: 597 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Fan vs Celebritate?

Jocul Printesa Fan vs Celebritate apare chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti cum o sa va puteti intalni alaturi de unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne personaje. Astazi, printesa Aurora din Frumoasa din Padurea Adormita va fi personajul principal din acest nou joc online de fete.

In acest joc online pentru fete, o sa vedeti ca printesa Disney apare pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare, in care printesa Disney va dori sa incerce diferite vestimentatii dragute si moderne care sa o arate ca si o fana infocata dar si ca o celebritate foarte moderna si interesanta, iar noi suntem siguri ca Aurora o sa se distreze de minune alaturi de voi.

Trebuie sa fiti foarte creativi in acest nou joc online de imbracat pe care il puteti juca folosind mouse-ul, dar si online pe telefon si pe tableta, astfel ca si folosind degetele. In acest joc online pentru fete, trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, printesa Aurora o sa poata schimba vestimentatie dupa vestimentatie si sa arate la fel de bine in fiecare.

Printesa din Frumoasa din Padurea Adormita mereu isi doreste sa fie plina de culoare si moderna, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Aurora sa gaseasca haine precum rochii colorate, fuste colorate, camasi colorate dar si tricouri sau blugi dintre cele mai dragute.

Machiajele si coafurile lui Aurora trebuie sa fie la fel de moderne si sa se asorteze cu noile sale outfit-uri, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa puteti sa va ajutati printesa preferata si o sa puteti sa va distrati alaturi de unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne printese Disney de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Printesa Fan vs Celebritate

Cum se joaca Printesa Fan vs Celebritate?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.