Deseneaza Tatuaje

📅01.04.2020, jucat de: 8312 ori, voturi: 66

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Deseneaza Tatuaje?

Noul joc din categoria jocurilor cu tatuaje este de-a dreptul interesant! Va trebui sa inveti sa desenezi tatuaje diferitilor clienti pe care ii ai, incepand cu cele mai simple tatuaje si ajungand sa faci adevarate capodopere in studioul tau de tatuaje. Pentru inceput va trebui sa sti ca vei avea lucru cu tot felul de oameni, barbati sau fete care lucreaza in diferite domenii si care isi doresc sa isi tatueze tot felul de imagini, nume, cifre sau semne pe maini, pe picioare, pe spate, pe gat, pe fata sau chiar pe piept.

Dupa cum poti sa observi, ca si masura de ajutor, vom avea in joc puncte care te vor indruma exact cum trebuie sa trasezi linia tatuajului astfel incat sa te incadrezi cat mai bine pana la finalul jocului cu munca pe care trebuie sa o depui. In momentul in care un client intra in salon, va trebui sa il asezi pe scaun sau pe masa de tatuaj, dupa care sa incepi treaba.

Ecranul jocului se va apropia de partea corpului unde trebuie sa tatuezi, dupa care va trebui sa iei pistolul de tatuat si sa faci reglajele corespunzatoare astfel incat sa reusesti sa desenezi exact modelul impus de client. Pistolul de tatuat se poate regla in functie de cat de groasa sa fie linia pe care pistolul o lasa in urma sa sau chiar culoare cernelei pe care va trebui sa o introduci sub pielea clientului.

Tie iti plac tatuajele?

Deseneaza Tatuaje

Cum se joaca Deseneaza Tatuaje?

foloseste mouse-ul.