Salon de Tatuaj Extraordinar

📅03.05.2020, jucat de: 1812 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Salon de Tatuaj Extraordinar?

Va aducem astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, un nou joc 2020 cu Tatuaje, in care toate fetele de pe site-ul nostru vor veni in salonul vostru de tatuaj pentru a-si face pe piele cele mai interesante desene permanente.

Voi dragi copii o sa vedeti cum am adus pentru voi o super provocare pentru fete, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa ajutati fetele de pe site-ul nostru sa isi faca tatuaje dragute si moderne in diferite zone ale corpului, pe care voi le veti face folosind mouse-ul, in ultimul nostru joc online de tatuat.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece odata ce intrati im salonul de tatuat, o sa aveti clienti care va asteapta sa creati unul dintre cele mai interesante modele de tatuat de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa alegeti desenul potrivit, dupa care sa alegeti locul pe piele unde fata va dori sa il aiba si sa aplicati desenul pe piele.

Procesul de tatuaj este unul destul de lung, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa amplasati sablonul cat mai bine pe pielea fetei din salonul de tatuaj. Odata ce incepeti sa tatuati folosind ustensilele speciale de tatuat, trebuie sa puneti diferite tipuri de crema pe piele pentru a se aplica tatuajul cat mai bine si pentru ca fiecare culoare pe care o folositi sa fie cat mai aprinsa, iar voi o sa vedeti cat de mult o sa va puteti distra alaturi de aceste personaje dragute.

Odata ce faceti tatuaje tuturor celor trei fete din acest joc, o sa vedeti ca desenele voastre vor deveni extrem de populare si o sa intalniti din ce in ce mai multe fete care isi doresc sa isi faca tatuaje chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Salon de Tatuaj Extraordinar

Cum se joaca Salon de Tatuaj Extraordinar?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.