Baiatul Rosu si Fata Albastra

📅23.02.2020, jucat de: 3947 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Baiatul Rosu si Fata Albastra?

Un nou joc 2020 cu Fireboy si Watergirl sau Baiatul de Foc si Fata de Apa este de astazi prezent chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii puteti sa gasiti acest joc sub numele Baiatul Rosu si Fata Albastra. Acesta este un nou joc 2020 de aventura, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de un prieten, deoarece este un nou joc online in 2 persoane.

Voi dragi copii o sa vedeti cat de simple sunt controalele si regulile acestui joc, lucru care il face extrem de interesant si de atractiv pentru orice jucator online. In acest joc Fireboy si Watergirl fac din nou o echipa si trebuie sa folositi tastele SAGETI si tastele A, S, W, D de pe tastatura sa ii controlati pe cei doi in timpul acestui noi joc online de aventura.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece misiunea voastra in fiecare nivel de aventura este un foarte clara, aceea de a ajunge cu ambele personaje la cate o usa speciala. Fiecare personaj, atat Fireboy cat si Watergirl vor avea cate o usa speciala pentru ei. Una din usi va avea o flacara si una din usi va avea o picatura de apa, iar voi dragi copii trebuie sa ii controlati pe Baiatul de Foc si Fata de Apa astfel incat ambii sa ajunga la cele doua usi teferi nevatamati.

O sa vedeti cum in acest joc 2020 pentru copii, o sa ajungeti sa deschideti foarte multe nivele in acest joc online, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestei noi aventuri in 2 jucatori, sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte colectand toate diamantele care vor fi de culoare albastra si de culoare rosie. Fiecare diamant rosu trebuie sa fie colectat de Fireboy si fiecare diamant albastru trebuie sa fie colectat de catre Watergirl, lucru care o sa va aduca foarte multe puncte si o sa vedeti cat de multe alte jocuri 2020 in 2 jucatori pentru baieti vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Baiatul Rosu si Fata Albastra

Cum se joaca Baiatul Rosu si Fata Albastra?

Jucati-va folosind tastele SAGETI pentru fireboy si tastele A, S, W, D pentru Watergirl.