Printesa de Gheata Procedura de Tatuat

📅10.04.2020, jucat de: 2305 ori, voturi: 23

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa de Gheata Procedura de Tatuat?

Jocul nostru Printesa de Gheata Procedura de Tatuat este cel mai nou joc online pentru fete din categoria de jocuri cu Regatul de Gheata, in care dragi prieteni o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de printese precum Elsa, care astazi doreste sa isi faca un nou tatuaj, iar voi trebuie sa o ajutati.

In acest joc Disney HTML5 pe care il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe printesa Elsa din Frozen 2 sa aiba unul dintre cele mai moderne si cele mai dragute tatuaje care este facut perfect, astfel ca am pregatit o adevarata procedura de tatuat pe care trebuie sa o urmati pas cu pas pentru a fi siguri ca tatuajul lui Elsa este facut corect.

Voi dragi copii o sa mergeti la salonul de tatuat alaturi de printesa Elsa, unde trebuie sa incepeti sa va pregatiti sa ii faceti un tatuaj care va reprezenta un portret cu printesele Elsa si Anna. Primul lucru pe care trebuie sa il faceti in acest joc cu tatuaje este sa va asezati pe scaun si sa o ajutati pe printesa Elsa sa isi aleaga un model de tatuaj pe care il doreste, iar pentru asta treuie sa folositi mouse-ul si sa luati catalogul cu tatuaje si sa il rasfoiti si sa va alegeti imaginea pe care o doriti ca si tatuaj.

Odata ce alegeti tatuajul pentru mana, care este primul tatuaj pentru Elsa, o sa vedeti ca trebuie sa ii plasati o folie cu tatuajul si sa vedeti cum puteti sa alegeti urmatorul tatuaj din carte si sa il plasati pe coastele printesei Disney.

In urmatorul pas, o sa incepeti sa va distrati din ce in ce mai tare, deoarece o sa vedeti ca este momentul sa luati sablonul de pe mana lui Elsa, dupa care sa plasati o substanta pulverizata si folosind putina vata sa curatati intreaga zona pe care urmeaza sa o tatuati. Odata zona curata si sterila, trebuie sa folositi aparatul de tatuat cu mouse-ul si sa vedeti cum o sa ajungeti sa urmariti liniile si contururile pentru tatuajele lui Elsa. Distractie placuta!

 

Printesa de Gheata Procedura de Tatuat

Cum se joaca Printesa de Gheata Procedura de Tatuat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.