Printesa Look de Majoreta

📅10.09.2020, jucat de: 677 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Look de Majoreta?

Printesa Look de Majoreta este cel mai nou joc online pentru fete de pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de patru printese Disney extrem de dragute si de moderne, care vor avea nevoie de ajutorul vostru.

In acest joc online pentru fete, o sa vedeti ca personajele principale vor fi patru printese Disney foarte cunoscute, pe care trebuie sa le ajutati sa se imbrace pentru prima oara in viata lor intr-o vestimentatie de majoreta. Belle din Frumoasa si Bestia, Elsa din Regatul de Gheata, Cenusareasa si Rapunzel din Tangled.

Toate aceste patru printese isi doresc sa aiba un look de majoreta pentru prima oara, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe aceste printese sa arate cat mai bine, iar voi trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa le gasiti haine de majoreta, sa le faceti o coafura de majoreta si sa le gasiti chiar si machiaje cat mai colorate si dragute.

Pentru asta, trebuie sa folositi mouse-ul si sa treceti prin dulapul printeselor pentru a gasi o rochie de majoreta perfecta pentru fiecare personaj in parte. Pasul urmator va fi sa reusiti sa le machiati pe printese si sa le gasiti o coafura speciala de majoreta, astfel look-ul lor nou va fi pregatit pentru restul printeselor.

O sa vedeti cum noi jocuri pentru fete vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru, iar voi o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa creati vestimentatii interesante si pentru restul printeselor Disney, care se vor intoarce alaturi de o gramada de alte jocuri de imbracat si de machiat. Distractie placuta!

 

Printesa Look de Majoreta

Cum se joaca Printesa Look de Majoreta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.