Printesa Cumparaturi in Paris

📅24.03.2020, jucat de: 557 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Cumparaturi in Paris ?

Cele mai cunoscute printese Disney vin din nou aici pe site-ul nostru, unde aducem petnru voi o gramada de jocuri de imbracat, de machiat si de coafat, in care o sa puteti sa o ajutati pe printesa Elsa sa mearga in Paris si sa isi cumpere foarte multe haine noi.

In acest nou joc online pentru fete, voi dragi copii o sa vedeti ca printesa Elsa din Regatul deGheata este personajul principal, iar voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Elsa sa cumpere foarte multe haine si accesorii dragute din capitala Frantei. Elsa merge in Paris pentru a incepe sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru printesa voastra.

Astazi, printesa Elsa are nevoie de ajutorul vostru sa gaseasca o gramada de haine, astfel ca mergeti impreuna la cumparati pe strazile din Paris, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati diferite costumatii si vestimentatii dragute de pe strazile din Paris, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum o sa puteti sa cumparati multe haine.

Cele mai dragute haine sunt in magazinele din Paris, astfel ca trebuie sa folositi mouse-ul pentru a incepe sa o imbracati pe printesa voastra preferata. Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti o gramada de haine precum camasi, fuste dragute, tricouri, bluze tricotate sau chiar si blugi stramti pe care printesa Elsa le va transforma in cele mai dragute vestimentatii fashion.

O sa vedeti ca printesele Disney vor dori sa arate precum Elsa odata ce ii cumparati multe haine din Paris, iar voi o sa gasiti multe alte jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Printesa Cumparaturi in Paris

Cum se joaca Printesa Cumparaturi in Paris ?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.