Winter Cart Blaster

📅23.03.2020, jucat de: 2335 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Winter Cart Blaster?

Incercam ca in fiecare zi a saptamanii, aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi prieteni sa gasiti care sunt cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii, iar astazi o sa vedeti ca am adus un nou joc Disney de indemanare.

O sa va intalniti in acest joc alaturi de personaje din Clubul lui Mickey Mouse, Gabby Duran, Big City Greens, Descendentii, Bebelusii Muppets sau Vampirina, care dragi prieteni au adus un nou joc 2020 de indemanare si cu impuscaturi de iarna in care sa va distrati si sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de personajele voastre preferate.

In acest joc pentru copii, voi dragi prieteni o sa vedeti cum fiecare personaj Disney va avea cate un nivel, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa il ajutati sa foloseasca mouse-ul si sa isi impuste toate tintele inainte ca acestea sa dispara de pe ecran. Nu uitati sa sa fiti rapizi si atenti pentru avea cel mai mare punctaj.

Acesta este un nou joc 2020 de iarna cu personaje Disney, iar voi o sa vedeti ca fiecare personaj, va aparea intr-un nivel anume, iar voi trebuie sa folositi tunul de bulgari de zapada pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa va impuscati si sa va nimeriti tintele precum Mickey Mouse, Pluto, Minnie Mouse, Gabby Duran, Vampirina, Descendentii sau Big City Greens.

Toate aceste personaje Disney vor avea cate o icoana sau o imagine cu ei care o sa apara pe ecran, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte si o sa gasiti multe alte jocuri 2020 Disney pe telefon si pe tableta online chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Winter Cart Blaster

Cum se joaca Winter Cart Blaster?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.