Tratati Osul de Peste Blocat in Gat

📅22.03.2020, jucat de: 1139 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tratati Osul de Peste Blocat in Gat?

Pentru ca ati fost foarte buni doctori de-a lungul timpului aici pe ajocuri.ro, avem un nou caz pentru voi. Jocul Tratati Osul de Peste Blocat in Gat este cel mai nou joc online cu doctori pe care il puteti gasi in categoria de jocuri cu Neinfricata, in care printesa Merida are mare nevoie de ajutorul vostru.

O sa vedeti ca in acest joc de fete, printesa Disney a fost la restaurant, unde a mancat foarte mult peste, iar acum are o gramada de oase de peste blocate in gat, care o doare si de care vrea sa scape cat mai repede, ceea ce inseamna ca trebuie sa va grabiti si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o salvati pe Merida.

Printesa Disney are doua oase de peste blocate in gat, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o salvati pe merida in cel mai scurt timp, iar pentru asta trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi o sa reusiti sa folositi ustensilele de doctori pentru a-i scoate oasele din gat printesei.

Trebuie insa sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece dragi copii acesta este singurul mod in care in cel mai scurt timp, puteti sa o ajutati pe Merida sa nu mai aiba nici un fel de durere. Trebuie sa fiti atenti, sa folositi o penseta speciala si sa vedeti cum o sa scoate cele doua oase blocate in gatul lui Merida.

In acelasi timp, o sa vedeti ca Merida are probleme dentare dupa ce a mancat foarte mult peste, aceasta a avea o gramada de alge si fructe e mare blocate intre dinti. Este momentul sa fiti si doctori dentisti, astfel ca trebuie sa luati mouse-ul, sa scoateti toate bucatile de mancare ramase intre dinti si sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa o spalati pe dinti si sa vedeti cum Merida o sa fie din nou o printesa Disney cu un zambet curat si fara nici o durere in gat. Distractie placuta!

 

Tratati Osul de Peste Blocat in Gat

Cum se joaca Tratati Osul de Peste Blocat in Gat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.