Fashioniste in City Break

📅22.03.2020, jucat de: 983 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fashioniste in City Break?

Astazi, aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, o sa gasiti jocul Fashioniste in City Break, un joc online pentru fete, in care dragi prieteni o sa vedeti ca cinci printese Disney, care sunt cele mai bune prietene isi doresc sa mearga impreuna intr-o mica excursie rapida intr-un oras cunoscut din lume.

Voi dragi prieteni trebuie sa le ajutati pe aceste printese Disney sa se imbrace potrivit pentru orasul in care vor merge, deoarece stilurile vestimentare pentru fiecare oras in care mergeti sunt diferite, iar printesele Disney vor dori sa se asorteze cu oamenii si sa simta ca localnici. Chiar daca isi doresc sa fie fashioniste in city break, ele vor dori sa se simta si frumoase si comode in acelasi timp.

O sa va intalniti in acest joc de fete alaturi de Alba ca Zapada, Moana, Merida din Neinfricata, Aurora din Frumoasa din Padurea Adormita si Anna din Regatul de Gheata. Aceste printese Disney sunt cele mai bune prietene, iar voi dragi copii o sa vedeti ca au ales sa mearga intr-un city break intr-unul dintre cele mai populare orase din lume, printre care pot fi New York, Paris, Roma, Milano sau Dubai, locuri total diferite si in care fetele se imbraca diferit.

Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum alaturi de aceste printese Disney sa reusiti sa creati unele dintre cele mai moderne vestimentatii, coafuri si machiaje pe care fetele din acest joc sa le poarte. Nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti hainele cele mai dragute cu machiaje asortate si coafuri dintre cele mai moderne.

Fiecare printesa Disney va dori sa arate diferit fata de cealalta, astfel ca trebuie sa fiti creativi si sa folositi mouse-ul pentru a crea cate o vestimentatie fashion pentru fiecare printesa. Trebuie sa mergeti in dulapurile acestor printese, sa apasati cu mouse-ul pe un obiect vestimentar dupa care sa il imbracati si sa il asortati cu machiaje, accesorii si coafuri pentru a vedea daca printesele sunt destul de fashioniste pentru orasul ales. Distractie placuta!

 

Fashioniste in City Break

Cum se joaca Fashioniste in City Break?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.