Mamica Spala Haine

📅20.03.2020, jucat de: 877 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mamica Spala Haine?

Am pregatit astazi dragi copii unul dintre cele mai dragute si cele mai interesante jocuri pentru fete, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus jocul Mamica Spala Haine, un joc pentru copii pe care suntem siguri ca o sa il jucati cu mare placere, deoarece o papusa Barbie este personajul principal.

O sa vedeti ca acesta este un nou joc 2020 de fete si de indemanare, pe care il puteti incerca si pe telefon si pe tableta online, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe Barbie sa fie o mamica foarte buna si sa ajunga sa spele toate hainele murdare din casa.

Acest lucru nu o sa fie foarte usor, deoarece papusa Barbie este insarcinata si trebuie sa fie ajutata in continuu, astfel ca folosind mouse-ul, trebuie sa o ajutati sa adune din toate hainele murdare lasate prin casa, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe mamica Barbie sa aiba doua cosuri de rufe separate pentru hainele colorate si hainele albe.

O sa vedeti ca am pregatit pentru voi o masina de spalat haine performanta pe care o puteti folosi sa spalati toate hainele lui Barbie. Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece folosind mouse-ul, odata ce ati terminat de adunat hainele din casa, trebuie sa pregatiti masina de spalat pentru hainele pe care doriti sa le spalati. Trebuie sa selectati timpul, sa bagati detergent si sa fiti siguri ca o sa selectati modelul de haine, colorate sau albe.

Odata ce ati selectat hainele dorite, trebuie sa le aruncati ni masina de spalat si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va distrati de minune in timpul in care o sa curatati si o sa spalati toate hainele murdare alaturi de mamica Barbie, care o sa se intoarca aici pe site-ul nostru alaturi de noi jocuri pentru fete. Distractie placuta!

 

Mamica Spala Haine

Cum se joaca Mamica Spala Haine?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.