Sery Machiaj de Actrita

📅20.03.2020, jucat de: 657 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sery Machiaj de Actrita?

Astazi dragi copii o sa puteti sa gasiti aici pe site-ul nostru un nou joc 2020 pentru fete, in care o sa vedeti ca Sery, una dintre fetele de pe site-ul nostru vin alaturi de o noua provocare de imbracat, de machiat si de coafat numit Sery Machiaj de Actrita.

In acest joc pentru fete, pe care dragi copii voi il puteti juca gratuit atat pe telefon cat si pe tableta, o sa vedeti ca Sery vrea sa arate precum o actrita de film adevarata, astfel ca are nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine in noile sale vestimentatii de actrita, iar voi o sa vedeti cum cele mai dragute fete vor dori sa arate precum Sery.

Trebuie sa fiti foarte creativi in acest joc online pentru copii, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum fetele de pe site-ul nostru care isi doresc sa fie actrite au nevoie de o schimbare totala de look. Sery vrea sa aiba un nou machiaj modern cu care sa se mandreasca, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe buna voastra prietena sa foloseasca culori si modele speciale pentru acest machiaj de actrita.

Odata cu un nou machiaj, Sery va avea nevoie de ajutorul vostru sa isi asorteze machiajul cu o vestimentatie moderna si cat mai draguta. Nu o sa fie usor deloc, deoarece o sa vedeti cum printesa Disney are mare nevoie de ajutorul vostru sa gaseasca o gramada de machiaje si accesorii dintre cele mai dragute si cele mai moderne.

Folosind mouse-ul, o sa reusiti sa treceti cu bine peste aceasta noua provocare fashion. O sa puteti sa alegeti culorile pentru fiecare machiaje si model dragut pe care Sery il va avea pe fata. Hainele si accesorii vor putea fi folosite foarte usor si o sa le gasiti in dulapul de actrita pe care acest personaj il va avea pregatit, iar voi o sa le alegeti si o sa aveti o vestimentatie moderna si draguta. Distractie placuta!

 

Sery Machiaj de Actrita

Cum se joaca Sery Machiaj de Actrita?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.