Masha si Ursul Matematica

📅17.03.2020, jucat de: 2684 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masha si Ursul Matematica?

Va asteptam si pe voi dragi copii chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde astazi alaturi de Masha si Ursul, o sa aveti ocazia sa va distrati si sa invatati foarte multe ecuatii de matematica jucandu-va alaturi de prietenii vostri.

Astazi, Masha si Ursul au adus pentru voi un nou joc Masha si Ursul Matematica, un joc pentru copii extrem de interesant si educativ in acelasi timp, in care dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa folositi mouse-ul pentru a da raspunsul corect pentru fiecare problema de matematica aici pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cat de dificile pot fi aceste probleme si ecuatii pe care Masha si Ursul le-au pregatit in acest joc online. O sa vedeti ca Masha este personajul principal, deoarece are un test de matematica pe care trebuie sa il dea si sa ia o nota foarte mare pentru a trece clasa, astfel ca are nevoie de ajutorul vostru sa invete cat mai mult.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece fiecare nivel va avea un timp limitat in care puteti sa raspundeti la ecuatia matematica si trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa dati raspunsul corect. Voi dragi prieteni o sa vedeti ca intr-un nivel, puteti sa aveti mai mult de 2 raspunsuri de dat, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa calculati fiecare adunare, fiecare impartire, fiecare scadere sau fiecare inmultire din ecuatii.

Masha si Ursul vor sa invete foarte multe lucruri despre matematica, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa ajungeti cat mai departe pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa puneti raspunsul corect. O sa vedeti ca raspunsurile voastre nu vor fi necesare doar pentru rezultat ci si pentru unul din numerele necesare pentru ca rezultatul sa fie corect. Distractie placuta!

 

Masha si Ursul Matematica

Cum se joaca Masha si Ursul Matematica?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.