Supra Drift 2

📅16.03.2020, jucat de: 2489 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Supra Drift 2?

In fiecare zi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii aveti ocazia sa vedeti care sunt cele mai noi jocuri din toate categoriile voastre preferate. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi jocul Supra Drift 2, un joc cu masini 3D, in care o sa aveti unul dintre cele mai performante garaje de mecanica de pe site-ul nostru.

Acesta este un nou joc 2020 cu masini, un joc de baieti in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa va creati unele dintre cele mai interesante, cele mai rapide si cele mai puternice masini de curse de pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc 3D, voi trebuie sa fiti foarte atenti si foarte creativi in acelasi timp, deoarece este un nou joc online de indemanare, in care o sa decorati si o sa faceti masini unice de curse. Pentru inceput, jocul se numeste Supra Drift 2, iar voi o sa aveti o masina Toyota Supra pe care trebuie sa o faceti sa arate intr-un mod unic.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa folositi mouse-ul, si sa o decorati si sa o customizati in cel mai dragut mod. Masina voastra Toyota Supra trebuie sa fie unica, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegetrile potrivite si ca o sa puteti sa schimbati toate piesele si toate culorile de pe masina originala.

O sa vedeti ca in garajul vostru, o sa aveti optiunea de a schimba culoarea intreaga a masinii, sau sa o colorati in diferite culori pe diferite piese. O sa puteti sa colorati rotile, o sa le puteti schimba, o sa puteti sa adaugati un spoiler pentru ca masina voastra sa arate din ce in ce mai rapida. Fiecare schimbare pe care o faceti la aceasta masina 3D o sa afecteze sau o sa imbunatateasca fiecare caracteristica a acestei masini.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa creati o masina rapida si puternica in curse, deoarece dupa fiecare modificare pe care o faceti, puteti sa apasati pe butonul race si sa conduceti aceasta masina 3D. Distractie placuta!

 

Supra Drift 2

Cum se joaca Supra Drift 2?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.