Eliza Aventura cu Masina Timpului

📅16.03.2020, jucat de: 711 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Eliza Aventura cu Masina Timpului?

Printesele voastre preferate continua sa apara aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa gasiti astazi jocul Eliza Aventura cu Masina Timpului, un joc pentru fete, pe care dragi copii il puteti incerca sa il jucati si pe telefon si pe tableta online.

Astazi, o sa va intalniti alaturi de Elsa din Regatul de Gheata, care a pregatit o super provocare de imbracat pentru fetele de pe site-ul nostru, iar noi suntem siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe printesa voastra preferata sa calatoreasca in timp, atat in viitor cat si in trecut si in acelasi timp, sa isi pregateasca vestimentatii pentru fiecare perioada.

In acest joc de fete, printesa Elsa are prima masina a timpului de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca o puteti accesa folosind mouse-ul, iar voi trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, alaturi de printesa Disney o sa ajungeti sa calatoriti in diferite perioade si o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru Elsa, deoarece printesa din Frozen va calatori in trecut insa si in viitor, unde va dori sa arate cat mai bine si sa se potriveasca cu stilul fashion.

Voi trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece o sa vedeti ca odata ce setati un an in care printesa Disney sa calatoreasca, voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti haine de viitor, machiaje de viitor dar si accesorii de viitor, care sunt cu multe lumini si culori tipatoare, astfel printesa Elsa o sa se acomodeze cu timpul dar si cu stilul vestimentar.

In momentul in care printesa Elsa alege sa calatoreasca in trecut, o sa vedeti ca stilul este din nou diferit, iar voi va trebui sa ii gasiti o gramada de rochii elegante si coafuri cu multe bucle asa cum se purtau in trecut. O alta posibilitate din acest joc, este ca Elsa sa calatoreasca atat de mult in trecut, astfel incat sa fie bebelus, iar voi trebuie sa o ajutati si in acest moment si sa o imbracati precum o printesa Disney bebelus. Distractie placuta!

 

Eliza Aventura cu Masina Timpului

Cum se joaca Eliza Aventura cu Masina Timpului?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.