Down The Mountain

📅12.03.2020, jucat de: 3393 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Down The Mountain?

 Down The Mountain este un joc de indemanare si de logica in care va trebui sa faci cunostinta cu o vaca draguta, urcata in varf de munte care vrea sa vina jos la campie cat de repede se poate. Practic acesta este job-ul tau in jocul "jos de la munte" in care va trebui sa asisti vacuta noastra patrata sa ajunga cat mai repede jos din varful muntelui.

Dupa cum poti sa observi, vacuta noastra nu poate sa se miste in alte directii decat stanga si dreapta in timp ce coboara treptele din fata ei; nu poti sa urgi inapoi pe trepte si totodata va trebui sa fii cu ochii in patru deoarece pericolele si obstacolele nu inceteaza sa apara pretutindeni. Principalele obstacole pe care le ai sunt treptele din care ies tepuse si care te omoara, treptele cu TNT care explodeaza, treptele albastre care simbolizeaza un rau si care vor aluneca in jos in momentul in care calci pe ele precum si multe altele.

Incearca sa citesti toate informatiile din tip&tricks astfel incat sa acumulezi cat mai multa informatie care sa te ajute sa acumulezi experienta pentru a reusi sa castigi toate misiunile tale.Poti sa colectionezi stelute care sa te ajute sa iti cresti bonusul si totodata mare grija la pericolele care sunt peste tot deoarece daca vei muri va trebui sa reei misiunea de la inceput deoarece jocul nu se salveaza de unde ai ramas.

 Down The Mountain

Cum se joaca Down The Mountain?

foloseste sagetile pentru a te deplasa.