Staruri Fashion la Scoala

📅12.03.2020, jucat de: 789 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Staruri Fashion la Scoala?

Va aducem dragi copii o gramada de jocuri pentru fete, pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, am adus jocul Staruri Fashion la Scoala, unde o sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate, vor dori sa fie cele mai dragute de la scoala.

Astazi, aici pe ajocuri.ro, o sa va intalniti alaturi de printese si personaje precum Rihanna sau Ariana Grande, Elsa si Anna din Regatul de Gheata, Tiana din Printesa si Broscoiul dar si Moana, care dragi copii o sa vedeti ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare fata din acest joc online, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa le ajutati pe fiecare sa fie pregatite pentru o zi la scoala.

In acest joc Disney pentru fete, o sa vedeti ca fiecare dintre printesele Disney si cantaretele din acest joc online vor avea nevoie de ajutorul vostru sa fie adevarate staruri in scoala.

Voi dragi copii trebuie sa fiti extrem de creativi, deoarece o sa vedeti ca pentru fiecare dintre aceste fete o gramada de haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care le puteti gasi. Fiecare fata pe care alegeti sa o ajutati sa se pregateasca pentru scoala din acest joc va avea nivele diferite pentru a avea un look fashion.

O sa vedeti ca folosind mouse-u, o sa gasiti pentru Ariana Grande, Moana, Elsa, Tiana, Rihanna sau Anna o gramada de haine de scoala pe care le puteti gasi chiar aici pe site-ul nostru. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti o gramada de camasi colorate, machiaje dragute dar si accesorii pe care sa le poarte si sa se asorteze cat mai mult.

Trebuie sa gasiti blugi rupti, machiaje interesante, camasi elegante, paltoane dragute dar si blugi, pantaloni si diferite tipuri de accesorii precum esarfe, palarii sau ochelari de soare pe care printesele Disney alaturi de cele doua cantarete sa le probleme si sa isi creeze fiecare cate o vestimentatie fashion. Distractie placuta!

 

Staruri Fashion la Scoala

Cum se joaca Staruri Fashion la Scoala?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.