Fata si Ursul Timp Distractiv

📅08.03.2020, jucat de: 1523 ori, voturi: 15

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fata si Ursul Timp Distractiv?

Ne bucuram sa va revedem aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute provocari online. Astazi, va asteptam alaturi de jocul Fata si Ursul Timp Distractiv, un joc puzzle pentru copii cu Masha si Ursul in care sa va distrait alaturi de personajele voastre preferate.

O sa vedeti cum astazi, Masha si Ursul se intorc aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai distractive si cele mai interesante imagini puzzle pe care voi trebuie sa le rezolvati pentru a avea un punctaj cat mai mare. Astazi, voi dragi copii o sa vedeti ca Masha si Ursul vor avea nevoie de ajutorul vostru sa rezolve noi puzzle-uri cu animale.

Stim ca va plac animalutele foarte mult, astfel ca astazi Masha si Ursul au pregatit pentru voi o gramada de imagini puzzle extrem de distractive, in care o sa vedeti ca cele doua personaje principale vor avea foarte multe lucruri diverse de facut. Voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, puteti sa rezolvati fiecare puzzle.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi alaturi de Masha si Ursul o sa ajungeti sa rezolvati sase imagini puzzle cu Masha si Ursul. Voi alaturi de personajele principale trebuie sa fiti extrem de bine pregatiti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp.

O sa vedeti ca timpul vostru va fi unul limitat in acest joc puzzle cu Masha si Ursul, iar noi suntem siguri ca folosind mouse-ul, voi dragi copii o sa reusiti sa asezati piesele puzzle in locul potrivit si o sa vedeti cum o sa va distrati alaturi de Masha si Ursul. Fiecare imagine este diferita, iar voi o sa vedeti cum Masha si Ursul vor gati tort, vor gati mancare, se vor distra langa o cabana de lemn, vor invata magie si una dintre cele mai interesante imagini este cea cu Masha si Ursul si Mos Craciun. Distractie placuta!

 

Fata si Ursul Timp Distractiv

Cum se joaca Fata si Ursul Timp Distractiv?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.