Printese Dans de Priamavara Floare de Cirese

📅03.03.2020, jucat de: 857 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Dans de Priamavara Floare de Cirese?

Primavara incepe si aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni toate printesele Disney va asteapta alaturi de unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii, iar astazi o sa gasiti jocul Printese Dans de Primavara Floare de Cirese, un joc Disney in care o sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate.

Voi dragi copii o sa vedeti cum printesele din acest joc online, vor dori sa porneasca un nou dans specific pentru venirea primaverii aici pe site-ul nostru, insa au nevoie de prietenele lor, fetele de pe site-ul nostru sa le ajute sa se pregateasca. Trebuie sa fiti foarte creativi in acest joc online de imbracat, de machiat si de coafat, astfel incat printesele Disney sa arate cat mai bine.

O sa va intalniti astazi alaturi de printese precum Tiana din Printesa si Broscoiul, Anna din Frozen 2, papusa Barbie sau Alba ca Zapada. Voi dragi copii o sa vedeti  ca fiecare dintre aceste patru printese Disney isi doresc sa arate cat mai bine in aceasta primavara, deoarece trebuie sa aiba rochite colorate, machiaje noi dar si coafuri de primavara pe care doar aceste patru fete sa le poarte.

Voi dragi copii trebuie sa folositi cat mai multe culori de primavara, precum alb, roz, verde deschis, rosu dar si galben in fiecare vestimentatie pe care o pregatiti pentru aceste patru printese Disney. Tiana, Alba ca Zapada, Barbie si Anna vor dori sa fie cat mai dragute, astfel ca trebuie sa fiti cele mai creative fete. O sa vedeti ca fiecare printesa va dori sa arate diferit, deoarece au un stil propriu.

Trebuie sa folositi mouse-ul in fiecare actiune pe care o faceti, chiar daca va alegeti hainele pentru printese, chiar daca aplicati machiajul sau selectati o coafura pentru aceste patru printese Disney, iar noi suntem siguri ca o sa vedeti cum noi jocuri pentru fete cu aceste personaje vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Printese Dans de Priamavara Floare de Cirese

Cum se joaca Printese Dans de Priamavara Floare de Cirese?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.