Descendentii 3 Povestile

📅01.03.2020, jucat de: 1956 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Descendentii 3 Povestile?

Descendentii 3 Povestile este cel mai nou joc pentru copii pe care dragi prieteni il puteti gasi aici pe ajocuri.ro si pe care il puteti juca pe telefon, tableta si calculator. Personajele Disney din desenul animat Descendants vin din nou alaturi de una dintre cele mai interesante provocari de pe site-ul nostru.

In acest nou joc online Descedentii 3 Povestile, voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de trei dintre raufacatorii Descendants si patru dintre eroii Disney, care astazi au veni alaturi de o super poveste din care doar voi ii puteti ajuta sa iasa cu bine. Folosind mouse-ul, voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc Disney, va trebui sa urmariti fiecare poveste din fiecare scenariu.

Episoadele nenumarate din Descendants de pe Disney Channel sunt scurtate in acest joc online, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa urmariti toate povestile a fiecarui personaj, si o sa vedeti cum pana la finalul jocului, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte si o sa deschideti multe alte jocuri 2020 cu Descendentii aici pe site-ul nostru.

O sa va intalniti in acest joc alaturi de Mal, Hades, Audrey sau Urma aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa vedeti cum o sa reusiti sa le ajutati pe fiecare sa isi termine partea lor de poveste.

In acest joc Disney, voi dragi prieteni o sa vedeti ca in acest joc online pentru copii, o sa intalniti o gramada de povesti diferite alaturi de aceste personaje Descendentii, iar noi suntem siguri ca o sa reusiti sa le urmariti pana la final. Trebuie sa folositi mouse-ul, deoarece astfel o sa ajungeti sa treceti de la o poveste la alta, iar personajele Disney va vor explica multe lucruri din serialul Descendants de pe Disney Channel. Distractie placuta!

Descendentii 3 Povestile

Cum se joaca Descendentii 3 Povestile?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.