Buburuza Aniversare Romantica

📅06.03.2020, jucat de: 4261 ori, voturi: 29

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Buburuza Aniversare Romantica?

Pregatim mereu jocuri Disney aici pe ajocuri.ro, iar astazi o sa vedeti ca Miraculos Buburuza si Motan Noir aduc pentru voi cele mai nou joc online pentru fete cu indragostiti, in care o sa vedeti ca ambii isi doresc sa serbeze aniversarea in cel mai romantic mod posibil

In acest nou joc online pentru fete, o sa vedeti ca personajele principale din povestea Disney cu Miraculos Buburuza si Motan Noir vin din nou pe site-ul nostru impreuna ca si un cuplu, iar ele au pregatit pentru voi o super provocare pentru fete, un joc HTML5 pe care il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta online alaturi de toate prietenele voastre.

Astazi, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe Miraculos Buburuza insa si pentru Motan Noir, care vor dori sa sa isi arate dragostea serband aniversarea lor in cel mai romantic mod posibil. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de toti prietenii vostri, doearece acesta este un nou joc 2020 de imbracat, de machiat, de coafat dar si de decorat cu personaje Disney.

Va trebui sa va folositi mouse-ul pe toata durata acestui joc online, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece primul pas in acest joc de fete este sa o ajutati pe Miraculos buburuza sa arate cat mai bine la aceasta intalnire romantica. Voi dragi prieteni trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa gasiti o rochie cat mai eleganta care sa i se potriveasca lui Miraculos Buburuza, alaturi de o coafura draguta dar si un machiaj pentru supereroi Disney.

Motan Noir este si el prezent in acest joc online, iar voi o sa vedeti cum tot folosindu-va de mouse, trebuie sa reusiti sa gasiti haine elegante, precum un costum mov si o coafura proaspata, astfel supereroul Disney o sa fie pregatit sa aniverseze intr-un mod romantic relatia cu Miraculos Buburuza. Distractie placuta!

Buburuza Aniversare Romantica

Cum se joaca Buburuza Aniversare Romantica?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.