Orasul cu Ferme

📅26.02.2020, jucat de: 4736 ori, voturi: 39

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Orasul cu Ferme?

Orasul cu Ferme este cea mai noua provocare de pe site-ul nostru, unde dragi copii incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri de baieti si jocuri 3D pe care sa le jucati oriunde aveti o conexiune la internet si un laptop, calculator, telefon sau tableta.

Acest nou joc 2020 cu Ferme este unul extrem de interesant, deoarece este un nou joc 3D pentru copii, in care o sa vedeti ca am pregatit o gramada de tractoare de ferma dar si alte utilaje agricole online pe care le puteti conduce pentru prima oara si pe care sa le folositi pentru a va lucra pamantul de la ferma si pentru a culege toate legumele si toate cerealele pe care le cultivati la ferma.

Intregul joc 3D este un mare simulator, in care dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa va puteti distra alaturi de toti prietenii vostri, care vor avea nevoie de ajutorul vostru sa conduca aceste tractoare si sa fiti siguri ca o sa puteti sa conduceti tractoarele pe toate drumurile din ferma dar si pe pamantul care trebuie arat si semanat.

Voi dragi copii o sa aveti o gramada de utilaje pe care le puteti conecta la tractorul 3D pe care il conduceti, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti, sa circulati cu mare atentie pe fiecare drum din ferma, iar voi trebuie sa conectati aceste utilaje agricole precum un plug, un disc sau o semanatoare, toate fiind importante in viata unui fermier.

Trebuie sa ajungeti sa recoltati la final de an cat mai multe cereale si legume pentru animelel de la ferma, astfel ca trebuie sa incercati sa fiti cei mai buni fermieri de pe site-ul nostru. Conduceti tractorul 3D si o sa vedeti cat de bine va puteti descurca si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii vor urma sa apara chiar aici in categoriile de jocuri cu Tractoare, jocuri 3D dar si jocuri de baieti. Distractie placuta!

 

Orasul cu Ferme

Cum se joaca Orasul cu Ferme?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.