Bebelusa Taylor Operatie la Ochi

📅23.02.2020, jucat de: 672 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bebelusa Taylor Operatie la Ochi?

Pentru ca ati fost printre cei mai buni doctori de pe site-ul nostru, astazi am adus pentru voi un nou joc 2020 cu Bebelusa Taylor Operatie la Ochi, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ii faceti lui Taylor o operatie la ochi de succes.

Bebelusa Taylor este personajul principal in foarte multe jocuri online de fete, iar astazi o sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe buna voastra prietena sa fie din nou sanatoasa, deoarece dragi copii bebelusa Taylor a avut parte de un accident, iar acum s-ar putea sa aiba sticla sparta in ochi, iar voi trebuie sa vedeti cum puteti sa faceti o operatie cu succes.

Trebuie sa fiti extrem de atenti, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa faceti o operatie la ochi de success. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii fata bebelusei Taylor este plina de sticla, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa vedeti ca am pregatit o gramada de ustensile speciale, pe care sa le folositi pentru a scoate toate cioburile din fata lui Taylor.

O sa vedeti ca am pregatit pentru voi ustensile precum pensete, pe care trebuie sa le folositi cu mouse-ul si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti ca Taylor sa nu mai aiba nici un ciob de sticla pe fata. Urmatorul pas este sa incepeti operatia la ochi, de care Taylor are foarte mare nevoie.

Taylor are o gramada de probleme la ochi in acest joc online de fete, iar voi dragi copii trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa folositi mouse-ul si sa reusiti ca in acest joc pentru fete, o sa faceti o operatie de succes. Am pregatit cutite speciale si obiecte foarte mici pentru a fi siguri ca puteti sa aveti o operatie de success la ochi si o sa vedeti ca Taylor o sa fie sanatoasa si o sa se intoarca alaturi de noi jocuri pentru fete cu bebelusi. Distractie placuta!

 

Bebelusa Taylor Operatie la Ochi

Cum se joaca Bebelusa Taylor Operatie la Ochi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.