Blaze si Masinile Monstru Roti Ascunse

📅20.02.2020, jucat de: 1777 ori, voturi: 16

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Blaze si Masinile Monstru Roti Ascunse?

Foarte multe jocuri online de baieti sunt pregatite pentru voi pe ajocuri.ro, iar astazi am adus un nou joc 2020 cu Blaze si Masinile Monstru. Acesta este un nou joc online de indemanare cu obiecte ascunse, in care o sa vedeti ca personajele Nickelodeon au pregatit pentru voi o gramada de imagini cu camioane si masini de teren.

Fiecare Monster Truck din acest joc Nickelodeon va fi un personaj Blaze si Masinile Monstru, astfel ca dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum puteti sa gasiti toate rotile ascunse din fiecare imagine pe care noi o pregatim pentru voi.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi copii trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti ca alaturi de Blaze si Masinile Monstru, o sa reusiti sa ajungeti foarte departe, astfel incat in cel mai scurt timp, sa acumulati puncte si sa ajutati fiecare masina Nickelodeon de pe site-ul nostru sa se distreze alaturi de voi, noii lor prieteni.

Trebuie sa fiti rapizi, deoarece fiecare imagine pe care o deschideti va veni cu un timp limitat in care voi trebuie sa gasiti toate rotile ascunse din imaginile cu personaje Blaze si Masinile Monstru. Folosind mouse-ul, va trebui sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa va distrati alaturi de prietenii vostri.

Acese personaje au pregatit imagini de la cursele cu masini Blaze si Masinile Monstru, imagini de la spalatoria auto, imagini distractive in care acestia doar se plimba sau vorbesc intre noi. Voi dragi copii trebuie sa ramaneti insa concentrati si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti toate rotile ascunse din fiecare imagine inainte ca timpul vostru sa expire. Distractie placuta!

 

Blaze si Masinile Monstru Roti Ascunse

Cum se joaca Blaze si Masinile Monstru Roti Ascunse?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.