Ellie Zi Ocupata

📅19.02.2020, jucat de: 768 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ellie Zi Ocupata?

Jocul Ellie Zi Ocupata este cel mai nou joc cu Barbie de pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii ne dorim mereu sa aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne jocuri pentru fete, pe care sa le jucati gratuit.

Astazi, Ellie este din nou personajul principal, iar voi dragi prieteni trebuie sa o ajutati sa arate cat mai bine pentru una dintre cele mai ocupate zile din viata sa. In acest joc, o sa vedeti ca Ellie va dori sa sa mearga la birou, sa stea cu prietenele in oras dar si sa reuseasca sa se distreze acasa si fie comoda, iar pentru fiecare din acestea, Ellie va avea nevoie de o vestimentatie noua.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Ellie sa aiba vestimentatii cat mai dragute si cat mai moderne.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, o sa vedeti ca Ellie se asteapta sa fie frumoasa si moderna in fiecare ipostaza astazi, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii pentru fiecare eveniment din ziua lui Ellie.

Trebuie sa va folositi de mouse in acest joc de imbracat, de machiat si de coafat si o sa puteti sa selectati mai multe tipuri de haine, culori pentru machiaje dar si alte coafuri moderne si dragute pentru Ellie. Distractie placuta!

 

Ellie Zi Ocupata

Cum se joaca Ellie Zi Ocupata?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.