Petrecere Dulce cu Printese

📅16.02.2020, jucat de: 655 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Petrecere Dulce cu Printese?

Aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi prieteni puteti sa vedeti care sunt cele mai noi si cele mai interesante jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit. Va aducem dragi copii jocul Petrecere Dulce cu Printese, in care o sa vedeti ca trei printese Disney vor avea nevoie de ajutorul vostru.

In acest joc pentru copii, o sa va intalniti alaturi de Tiana din Printesa si Broscoiul, Alba ca Zapada dar si Rapunzel. Aceste printese Disney vor avea nevoie de ajutorul vostru sa se pregateasca pentru unele dintre cele mai moderne petreceri de pe site-ul nostru. Astazi, o super petrecere dulce este gata sa apara, iar ele au nevoie de ajutorul prietenlor lor.

O sa vedeti ca Rapunzel, Alba ca Zapada si Tiana vor avea nevoie sa gaseasca haine dragute, machiaje moderne dar si coafuri si accesorii dintre cele mai interesante, astfel incat printesle sa aiba vestimentatii dulci pe care sa le poarte la aceasta noua petrecere.

O sa gasiti haine speciale pentru fiecare printesa Disney din acest joc online, deoarece dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa gasiti haine cu dulciuri de diferite tipuri pe care printesele Disney sa le poarte la aceasta petrecere. Alaturi de hainele de petrecere, trebuie sa asortati o gramada de machiaje colorate dar si de coafuri interesante si cat mai colorate.

O sa va jucati aceasta noua provocare de imbracat, de machiat si de coafat folosind mouse-ul. Trebuie sa folositi mouse-ul sa alegeti vestimentatiile de petrecere dar si coafurile si machiajele pe care le puteti intalni chiar aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa gasiti multe alte jocuri Disney cu printese pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Petrecere Dulce cu Printese

Cum se joaca Petrecere Dulce cu Printese?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.