Kick the Buddy 3D

📅14.02.2020, jucat de: 2805 ori, voturi: 21

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Kick the Buddy 3D?

Special pentru baietii de pe site-ul nostru ajocuri.ro, aducem dragi copii o gramada de jocuri de indemanare si de baieti, in care o sa vedeti ca treubuie sa faceti diferite actiuni pentru a fi siguri ca o sa acumulati o gramada de puncte si ca o sa va duceti misiunea la bun sfarsit. Astazi, o sa vedeti ca am dus pentru voi un nou joc 2020 numit Kick the Buddy 3D.

Acest joc de baieti va avea ca si personaj principal o marioneta 3D facuta din paie, nisip si material foarte tare, pe care o sa o aveti in fata voastra pe toata durata acestui joc. Voi dragi copii trebuie sa va folositi mouse-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa va puteti lovi, impusca sau taia aceasta figurina 3D pentru a acumula din ce in ce mai multe puncte.

O sa vedeti ca in acest joc de baieti, voi dragi copii va trebui sa acumulati cat mai multe monede de aur, pentru a va cumpara arme din ce mai bune, pe care sa le folositi pe aceasta marioneta. Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi alaturi de prietenii vostri o sa acumulati indeajuns de multe monede de aur.

La inceputul jocului, o sa folositi doar un cutit de vanatoare, un cutit ascutit si pe care dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, folosind mouse-ul, trebuie sa aruncati cu cat mai multe cutite de vanatoare in aceasta marioneta, iar asta o sa va aduca foarte multe puncte, pe care le puteti folosi sa deschideti noi arme. O sa vedeti ca ne dorim sa folositi cat mai multe arme interesante, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa vedeti cum o sa le folositi pe fiecare in parte.

Chiar daca nu este usor deloc, o sa vedeti ca in momentul in care inaintati in acest joc 3D de baieti, o sa incepeti sa aveti destui bani cat sa deschideti arme precum mitraliere uzzi, aruncatoare de flacari, aruncatoare de bombe dar si cea mai mare arma din acest joc, un tanc 3D pe care il puteti folosi sa va calcati marioneta 3D sau sa o impuscati cu bombele din tanc. Distractie placuta!

 

Kick the Buddy 3D

Cum se joaca Kick the Buddy 3D?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.