Printese Vacanta in Hawaii

📅10.02.2020, jucat de: 682 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Vacanta in Hawaii?

Trei dintre cele mai cunoscute printese Disney de pe site-ul nostru vin astazi aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne jocuri de imbracat si de machiat. Acest joc Printese Vacanta in Hawaii este cel mai nou joc pentru fete pe care voi il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta alaturi de Anna, Alba ca Zapada si Aurora.

O sa vedeti ca aceste trei printese Disney sunt foarte bune prietene, iar voi dragi copii o sa vedeti cum intr-un timp foarte scurt, o sa reusiti sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care aceste trei fete sa le poarte in vacanta din Hawaii. Asa cum stiti deja, Hawaii este o insula exotica unde este foarte cald si toata ziua faceti plaja, astfel ca astazi trebuie sa vedeti cum le puteti ajuta pe aceste trei printese sa se pregateasca pentru aceasta vacanta la soare.

Nu va fi usor, deoarece dragi copii Anna din Regatul de Gheata, Alba ca Zapada dar si Aurora din Frumoasa din Padurea Adormita vor dori sa arate cat mai bine, astfel ca o sa vedeti cum in acest joc pentru fete sa faceti alegerile potrivite. Hainele pentru Hawaii sunt extrem de dragute si de moderne, astfel ca dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeit cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti haine de vara dar si accesorii de vara, care sa le protejeze pe aceste printese Disney de soarele puternic din Hawaii.

Fiecare fata din acest va avea nevoie de haine de vara, machiaje usoare dar si accesorii de vara pe care sa le poarte. Anna, Aurora si Alba ca Zapada, toate au stiluri vestimentare diferite, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi. Trebuie sa va folositi mouse-ul si sa vedeti cum puteti sa gasiti vestimentatii de vara, costume de baie dar si palarii si ochelari de soare pe care aceste printese Disney sa le poarte in Hawaii, iar noi vom continua sa aducem pentru voi o gramada de alte jocuri pentru fete. Distractie placuta!

 

Printese Vacanta in Hawaii

Cum se joaca Printese Vacanta in Hawaii?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.