Printese Haine Casual de Primavara

📅04.02.2020, jucat de: 631 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Haine Casual de Primavara?

O sa va intalniti astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru alaturi de Rapunzel si surorile Frozen, care o sa vedeti ca isi doresc sa se pregateasca pentru primavara, astfel ca un nou joc de imbracat, de machiat si de coafat este pregatit, in care voi sa creati vestimentatii fashion pentru fiecare printesa Disney in parte.

Veti vedea ca astazi Elsa, Anna si Rapunzel isi doresc sa fie cat mai comode in aceasta primavara, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare printesa in parte. Cele doua surori din Regatul de Gheata si prietena lor Rapunzel au stiluri diferite de imbracat dar si de coafat si machiat, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le gasiti haine care sa le placa si care sa se asorteze cu machiajele si coafurile de primavara pe care le puteti gasi.

Chiar daca printesele au stiluri vestimentare diferite, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa le ajutati sa gaseasca o gramada de haine de primavara, precum tricouri, bluze scurte, bluze suptiri, rochite, fuste dar si blugi sau pantaloni scurti pe care sa le combine si sa creeze vestimentatii fashion de primavara aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru Elsa, Rapunzel si Anna.

Trebuie sa fiti foarte creativi insa, deoarece hainele de primavara trebuie sa fie cat mai colorate, printesele Disney adora sa poarte haine cu modele primavara, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le gasiti o gramada de haine cu modele de flori colorate dar si accesorii dintre cele mai dragute.

O sa vedeti ca in acest joc pentru fete, trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa faceti alegerile potrivite, astfel o sa vedeti ca Anna, Rapunzel si Elsa vor continua sa aduca pentru voi o gramada de jocuri pentru fete, de imbracat pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Printese Haine Casual de Primavara

Cum se joaca Printese Haine Casual de Primavara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.