Printesa Sirena Aventura la Suprafata

📅25.08.2020, jucat de: 873 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Sirena Aventura la Suprafata?

Unele dintre cele mai interesante jocuri 2020 cu Mica Sirena pot fi gasite aici pe site-ul nostru, iar astazi o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o super aventura, in care printesa Ariel vrea sa cunoasca oameni din ce in ce mai multi, insa nu poate sa faca acest lucru fara voi.

In acest joc pentru copii, voi dragi copii o sa vedeti cum am pregatit o super provocare, in care trebuie sa o ajutati pe Ariel sa arate cat mai bine si sa reuseasca sa scape de corpul de sirena, astfel incat sa ajunga sa se intalneasca cu Eric si sa se indragosteasca. Trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum folosind mouse-ul, o sa treceti cu bine peste fiecare nivel al acestui joc.

Pentru inceput, printesa Ariel va avea nevoie de o potiune magica pe care trebuie sa o creati impreuna cu printesa voastra preferata. O sa aveti nevoie sa folositi mouse-ul si o privire agera, astfel incat in cel mai scurt timp, sa reusiti sa gasiti fiecare obiect de care printesa Ariel va avea nevoie pentru aceasta potiune.

Odata ce potiunea magica este pregatita pentru Ariel, o sa vedeti ca buna voastra prietena o sa inceapa sa poata respira la suprafata si o sa scape de coada de sirena, astfel va putea intalni o gramada de oameni noi. In momentul in care Ariel va merge la suprafata, trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa o ajutati sa se imbrace cat mai bine si sa o faceti sa fie una dintre cele mai frumoase printese de pe site-ul nostru.

La fel, trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum o sa puteti gasi rochii elegante, fuste dragute cu modele dar si o gramada de accesorii si coafuri interesante pe care doar printesa Ariel sa le poarte, astfel va reusi sa il faca pe Eric sa se indragosteasca de ea precum in povestea Disney. Distractie placuta!

Printesa Sirena Aventura la Suprafata

Cum se joaca Printesa Sirena Aventura la Suprafata?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.