Tort Aniversar

📅03.02.2020, jucat de: 1611 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tort Aniversar?

Jocul Tort Aniversar apare astazi aici pe ajocuri.ro, iar voi il puteti gasi in categoria de jocuri de Gatit, in care o sa vedeti ca astazi, o sa aveti parte de o noua provocare 3D, in care o sa gatiti unele dintre cele mai gustoase torturi de petrecere de pe site-ul nostru.

Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi unul dintre putinele jocuri de gatit 3D online, in care o sa va folositi mouse-ul pentru a folosi toate ingredientele de care aveti nevoie, lucru care o sa va aduca foarte multe puncte. In acest joc 3D de indemanare, trebuie sa fiti atenti si creativi, deoarece o sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gatiti torturi de fructe, torturi aniversare dintre cele mai interesante si cele mai gustoase pentru toti copii de pe site-ul nostru.

In acest joc, voi dragi copii trebuie sa folositi cat mai multe ingrediente, care in fiecare nivel sunt puse in fata voastra. Principala voastra misiune dragi copii este sa reusiti sa gatiti un tort de fructe proaspat si cat mai gustos, insa care sa si arate bine in momentul in care il terminati si il taiati.

Folosind mouse-ul, voi dragi copii o sa vedeti ca aveti ocazia sa asezati dupa bunul plac toate ingredientele din interiorul torturului, astfel incat in momentul in care taiati tortul, acesta sa aiba o gramada de culori interesante de la fiecare fruct dar si cele mai interesante modele.

O sa vedeti ca torturile aniversare din acest joc pentru fete vor fi extrem de interesante, iar voi trebuie sa folositi o gramada de fructe precum mere, pere, ananas, pepene rosu, pepene galben, caise dar si capsuni sau visine, lucru care o sa va faca sa gatiti cele mai colorate torturi aniversare de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Tort Aniversar

Cum se joaca Tort Aniversar?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.