Cart cu Mancare

📅05.08.2020, jucat de: 897 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cart cu Mancare?

In fiecare zi aici pe site-ul nostru, voi dragi copii o sa aveti ocazia sa va jucati alaturi de toti prietenii vostri, iar astazi, o sa vedeti ca am pregatit o super provocare de gatit, in care o sa reusiti sa gatiti cea mai buna reteta de mancare.

Am pregatit pentru voi un Cart cu Mancare, o furgoneta, plina cu retete speciale, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul sa il indrumati pe bucatar in locurile potrivite si sa reuseasca sa gateasca fiecare reteta delicioasa, astfel o sa deveniti cei mai buni bucatari la furgoneta de pe site-ul nostru.

Pentru a reusi sa gatiti mancarea indiana, voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa colectati fiecare ingredient de care aveti nevoie sa gatiti aceste retete delicioase, iar voi o sa puteti sa acumulati puncte si o gramada de bani cu fiecare nivel pe care il terminati.

Mancarea de la furgoneta voastra va fi delicioasa si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte provocari de gatit si o sa vedeti cat de multe retete indiene si retete de mancare la furgoneta puteti sa invatati. Distractie placuta!

 

Cart cu Mancare

Cum se joaca Cart cu Mancare?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.