Portii Corecte

📅02.02.2020, jucat de: 3329 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Portii Corecte?

Avem pregatite aici pe site-ul nostru ajocuri.ro o gramada de jocuri cu animale online, iar astazi o sa vedeti ca bunul vostru prieten, Curiosul George se intoarce pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare online, in care voi trebuie sa sa acumulati cat mai multe puncte.

Astazi, Curiosul George aduce pentru voi jocul Portii Corecte, un joc online de indemanare cu maimuta Curiosul George dar si cu caini draguti care vor avea nevoie de ajutorul vostur sa manance cat mai multe gustari de catei. O sa vedeti ca acesta este un nou joc online de indemanare dar si educational in acelasi timp, deoarece copii care incearca acest joc au ocazia sa invete cat mai repede cum sa numere si cum sa imparta in special la doi.

In acest joc pentru copii cu Curiosul George, o sa vedeti ca trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va juca. In fiecare nivel al jocului, o sa va intalniti alaturi de cei mai draguti catelusi de pe site-ul nostru. Curiosul George incearca sa ii dreseze pe cei doi caini, iar voi trebuie sa il ajutati sa faca acest lucru. O sa vedeti ca George va avea nevoie de biscuiti pentru caini pentru a-i invata pe cei doi catei sa faca diverse lucruri, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa il ajutati pe George sa termine fiecare nivel.

Curiosul George va avea in fiecare nivel cate doi sau mai multi catei, iar voi o sa aveti in fata voastra o gramada de biscuiti de catei, pe care trebuie sa ii impratiti egal intre cele doua animale. Folosind mouse-ul, trebuie sa plasati biscuitii de catei pe nasul acestora, ceea ce ii va face sa il asculte pe George din ce in ce mai mult, iar ei vor fi foarte usor de dresat in continuare. In momentul in care aveti biscuitii in fata voastra, trebuie sa ii numarati si sa vedeti care este raspunsul vostru corect, deoarce ambii caini trebuie sa primeasca aceeasi portie de biscuiti. pentru a fi o portie corecta. Distractie placuta!


 

Portii Corecte

Cum se joaca Portii Corecte?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.