Muzeul de 10

📅18.05.2020, jucat de: 1591 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Muzeul de 10?

Micutul Curiosul George se intoarce aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii vom incerca sa aducem pentru voi doar cele mai interesante jocuri pentru copii online, pe care sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta oriunde sunteti.

O sa vedeti cum astazi, Curiosul George se intoarce aici pe site-ul nostru alaturi de un nou joc educativ si un joc de matematica, in care o sa mergeti alaturi de micuta maimutica intr-un muzeu, unde o sa vedeti o gramada de exponate si galerii vechi. Acest joc online se numeste Muzeul de 10, iar voi il puteti gasi in foarte multe categorii de jocuri: cu Curiosul George, educative, pentru copii, pentru prescolari si pentru copii de 7, 6 si 5 ani.

Fiecare nivel din acest joc o sa fie diferit, insa regulile vor fi extrem de simple de urmat pana la finalul acestui joc pentru copii. Curiosul George va intra in fiecare camera din muzeu, unde numarul de exponate are trebui sa fie 10, insa unele dintre acestea au disparut, astfel ca voi trebuie sa calculati in fiecare nivel cat de multe exponate lipsesc din muzeu pentru a trece la nivelul urmator.

Odata ce incepeti un nivel, voi dragi copii o sa aveti trei variante de raspuns afisate pe ecran, iar alaturi de Curiosul George, folosind mouse-ul, trebuie sa numarati toate exponatele afisate si sa calculati din 10 exponate, cate lipsesc si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa dati raspunsul corect in fiecare nivel, pentru a deschide o noua camera din Muzeul de 10.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de Curiosul George in acest joc educativ, iar voi dragi copii o sa gasiti o gramada de alte jocuri cu animale si jocuri pentru prescolari chiar aici pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

 

Muzeul de 10

Cum se joaca Muzeul de 10?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.