Wacky Races Excursia

📅29.01.2020, jucat de: 2921 ori, voturi: 20

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Wacky Races Excursia?

Va aducem astazi dragi copii jocul Wacky Races Excursia, un joc Boomerang in care o sa va intalniti din nou alaturi de pilotii vostri preferati de curse din cele mai populare desene animate cu masini si curse din lume, iar voi o sa aveti ocazia sa va distrait si o sa ajungeti sa va distrati de minune.

Astazi, in acest joc Wacky Races Excursia, voi dragi copii o sa vedeti ca personajele principale din acest desen animat sunt prezenti si in jocul nostru cu masini, iar voi o sa va intalniti alaturi de Penelope Pitstop, Peter Perfect, Dastardly si Muttley, IQ, Captain Dash dar si Gruesome Twosome, care dragi copii o sa vedeti ca impreuna, vor porni intr-o noua aventura Wacky Races.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti in acest joc online cu masini, este sa va alegeti unul dintre personajele Wacky Races din fata voastra pentru a incepe aceasta excursie. A doua parte a jocului va fi harta pe care trebuie sa mergeti pentru a ajunge la linia de finish, pentru ca desi este un joc cu excursie, o sa vedeti ca personajele Wacky Races au pregatit o provocare de curse cu masini, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa urmati drumul potrivit pentru a ajunge la linia de finish.

Trebuie sa va folositi mouse-ul pentru a ajunge sa va selectati traseul corect pana la linia de finish, dupa care o sa ajungeti in cursa alaturi de personajul Wacky Races pe care l-ati selectat. Cursa este plina de peripetii, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca la final, folosind mouse-ul, sa curatati si sa spalati tabla de finish si sa vedeti pe ce loc ati reusit sa terminati cursa Wacky Races Excursia.

Nu va fi usor deloc insa dragi prieteni suntem siguri ca alaturi de personajele Wacky Races, o sa reusiti sa castigati cat mai multe provocari de curse cu masini de curse de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 de baieti si jocuri 2020 cu masini online pe telefon si pe tableta vor fi gata sa apara pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Wacky Races Excursia

Cum se joaca Wacky Races Excursia?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.