Atac Sniper

📅28.01.2020, jucat de: 1357 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Atac Sniper?

Un nou joc 3D de baieti este pe cale sa apara aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni o sa vedeti ca avem nenumarate categorii de jocuri de baieti, pe care le puteti juca gratuit alaturi de toti prietenii vostri.

Acest joc Atac cu Sniper este un nou joc 3D cu impuscaturi, un joc online de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt, iar pentru asta, trebuie sa faceti tot posibilul ca pana la finalul acestui joc, sa deveniti cei mai buni soldati de razboi, deoarece o sa aveti o pusca sniper, pe care trebuie sa o controlati in cel mai bun mod.

Chiar daca nu va fi usor deloc, o sa va distrati de minune, deoarece oricat este de dificil un joc, acesta poate sa fie extrem de interesant, deoarece veti reusi sa vedeti cum puteti ca pana la fianl, sa reusiti sa impuscati cat mai multe tinte inr-un timp cat mai scurt. O sa vedeti ca va aflati pe un acoperis al cladirilor din acest joc, iar voi o sa aveti o pusca sniper de vanatoare pe care trebuie sa o folositi cu ajutorul mouse-ului pentru a avea o tinta cat mai precisa.

O sa vedeti ca punctele voastre vor fi diferite cu fiecare tragere pe care o faceti, astfel ca trebue sa fiti foarte atenti si sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa va impuscati toti inamicii. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii tintele voastre vor fi oameni care se misca, iar multi dintre ei vor fi la o distanta din ce in cem ai mare, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa deveniti cei mai buni soldati.

Asa cum ziceam punctele voastre vor fi diferite, deoarece daca va impuscati tinta in cap, punctajul va fi cel mai mare. astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa tintiti cat mai mult spre cap. Al doilea punctaj il veti lua daca va impuscati inamicii in piept, iar cel mai mic, va fi daca va impuscati tintele in picior sau in mana, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa ajungeti sa vedeti cum diferite alte jocuri 3D cu impuscaturi pentru baieti vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Atac Sniper

Cum se joaca Atac Sniper?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.