Fata VSCO Poveste pe Blog

📅28.01.2020, jucat de: 679 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fata VSCO Poveste pe Blog?

Un nou joc online de fete este pregatit sa apara aici pe ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa vedeti ca am pregati pentru voi unul dintre cele mai interesante, deoarece este un nou joc Fata VSCO Poveste pe Blog, un joc Disney, in care personajul principal este printesa Ariel din Mica Sirena.

Voi dragi copii o sa vedeti ca la inceputul acestui joc online, printesa Ariel arata la fel ca orice fata adolescenta, insa ea isi doreste sa iasa din tipar, iar stilul vestimentar VSCO este cel potrivit pentru ca printesa voastra preferata sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa o ajutati pe printesa Disney sa aiba o vestimentati VSCO pe care sa o posteze pe blog-ul fashion pe care il are.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca printesa Ariel este extrem de draguta, iar stilul VSCO este unul modern insa foarte neingrijit asa cum il considera unii. Voi trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe Ariel sa isi schimbe infatisarea total, iar pentru asta, va trebui sa ii gasiti o gramada de haine, machiaje, coafuri si accesorii, toate VSCO.

Ariel este pregatita pentru aceasta provocare fashion, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe printesa Disney sa isi gaseasca o coafura VSCO. Folosind mouse-ul, o sa puteti sa dati scroll printre modelele de coafuri, insa o sa vedeti ca toate au acelasi principiu. Libere si colorate, lucru care o va face pe Ariel sa arate complet diferite.

Dupa ce coafura VSCO este completa, printesa Disney va avea nevoie de haine VSCO, care sunt cele mai interesante, deoarece sunt tricouri largi, colorate cu diferite modele si imprimeuri pline de culoare, alaturi de pantaloni largi de blugi atat lungi cat si scurti, iar voi veti reusi sa vedeti cum in cel mai scurt timp, printesa Disney va fi pregatita sa aiba o poveste extrem de interesanta de aratat pe blog. Distractie placuta!

 

Fata VSCO Poveste pe Blog

Cum se joaca Fata VSCO Poveste pe Blog?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.