Printesa Calatorie in Japonia

📅31.05.2020, jucat de: 782 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Calatorie in Japonia?

Cele mai dragute printese Disney vin aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi jocul Printesa Calatorie in Japonia vine pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca patru printese moderne au nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine in aceasta noua calatorie.

Voi dragi copii o sa vedeti ca surorile Frozen alaturi de prietenele lor Ariel din Mica sirena si Rapunzel sunt personajele principale, iar ele isi doresc sa mearga intr-o calatorie in Japonia, unde vor trebui sa poarte haine traditionale pentru a fi siguri ca o sa reuseasca sa fie in pas cu moda si in pas cu trendul din Japonia.

Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece este un nou joc 2020 de imbracat, de machiat si de coafat, in care o sa vedeti ca Ariel, Rapunzel, Elsa si Anna vor avea nevoie de haine traditionale din Japonia, diferite coafuri interesante, machiaje si chiar si accesorii din Japonia pe care sa le poarte toate odata si sa creeze o vestimentatie potrivita pana la finalul acestui joc.

Fiecare dintre cele patru printese Disney au nevoie de un kimono japonez dintre cele mai dragute, astfel ca o sa vedeti cum am pregatit pentru voi diferite modele speciale si dragute pentru fiecare printesa Disney, iar voi o sa puteti sa gasiti diferite culori precum alb, roz, albastru sau galben pentru fiecare kimono pe care il purtati.

Printesele Disney vor fi gata cu palarii japoneze, evantaie dar si coafuri din Japonia pentru ultima lor calatorie, iar voi o sa vedeti cat de multe alte astfel de jocuri Disney pentru fete vor fi gata sa le jucati gratuit pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Printesa Calatorie in Japonia

Cum se joaca Printesa Calatorie in Japonia?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.