BFF Petrecere Broadway

📅27.01.2020, jucat de: 632 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BFF Petrecere Broadway?

BFF Petrecere Broadway este cel mai nou joc online cu printese Disney de pe site-ul nostru, in care dragi copii o sa vedeti ca printesele Belle si Moana sunt personajele principale iar ele vor avea nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine in momentul in care vor merge pentru prima oara la o petrecere Broadway aici pe site-ul nostru.

Astazi, cele doua printese Disney sunt gata sa mearga la o super petrecere aici pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca cele doua printese Disney sa arate cat mai bine. Voi dragi prieteni o sa vedeti ca printesa Belle din Frumoasa si Bestia vine alaturi de Moana, care dragi copii vor avea nevoie de ajutorul vostru sa isi gaseasca cele mai moderne si cele mai dragute rochii elegante pe care sa o poarte la aceasta petrecere extravaganta.

Voi dragi copii o sa vedeti ca cele doua bune prietene vin pe site-ul nostru alaturi de aceasta super provocare pentru fete, in care trebuie sa fiti foarte creativi. Moana si Belle sunt doua printese Disney foarte moderne, iar ele isi doresc sa fie cele mai dragute printese la aceasta petrecere Broadway, unde sunt prezente foarte multe fete frumoase si faimoase din cele mai populare filme din lume.

O sa vedeti ca voi dragi copii va trebui sa pregatiti pentru Moana si Belle unele dintre cele mai elegante vestimentatii. Prietenele vor avea nevoie de o gramada de rochii elegante, machiaje noi, coafuri dar si accesorii dintre cele mai dragute si cele mai moderne. Voi dragi copii o sa vedeti ca aceste printese Disney vor arata foarte bine. Folositi mouse-ul pentru a trece de la o rochie la alta, folositi mouse-ul pentru a fi siguri ca o sa alegeti toate culorile si sa vedeti cum arata foarte bine fiecare printesa Disney pentru aceasta petrecere Broadway. Distractie placuta!

 

BFF Petrecere Broadway

Cum se joaca BFF Petrecere Broadway?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.