Paw Patrol Salvati Gradina

📅26.01.2020, jucat de: 2235 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Paw Patrol Salvati Gradina?

Un nou joc pentru copii cu Paw Patrol apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, in care sa va distrati de minune alaturi de toti prietenii vostri, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa aveti o gradina plina cu legume si fructe.

In acest joc pentru copii este un nou joc Nickelodeon online, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti, deoarece dragi copii o sa vedeti ca toti catelusii Paw Patrol de pe site-ul nostru vor dori sa aiba o gradina proaspata si plina de fructe sau legume, pe care toti catelusii Paw Patrol de pe site-ul nostru sa manance sanatos si sa ajutati copii de pe site-ul nostru sa le foloseasca.

Acesta va fi un nou joc pentru copii Paw Patrol de indemanare, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece dragi copii o sa vedeti ca acest joc Nickelodeon, o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa folositi mouse-ul sa ajungeti sa sapati gropi pentru a planta multe legume. O sa vedeti ca fiecare catelus Paw Patrol vor dori sa planteze cele mai gustoase legume.

Nu este usor deloc, deoarece o sa vedeti ca fiecare catlus Paw Patrol va avea propria gradina, iar voi trebuie sa ii ajutati pe fiecare sa aiba o gradina completa. La inceput, o sa aveti cate trei seminte de legume precum, mazare, morcovi, salata, conopida, cartofi sau rosii, insa odata ce folositi mouse-ul pentru a sapa gropile, pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa plantati legumele dorite dar si sa le udati.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca alaturi de personajele Paw Patrol de pe Nickelodeon, o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte odata ce culegeti toate legumele inflorite si coapte, iar voi o sa vedeti ca noi jocuri Paw Patrol pentru copii vor fi gata sa apara pe site-ul nostru si o sa va jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Paw Patrol Salvati Gradina

Cum se joaca Paw Patrol Salvati Gradina?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.