Printese Tocilare vs Queen Bee

📅24.01.2020, jucat de: 873 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Tocilare vs Queen Bee?

Moana si Barbie sunt personajele principale in cel mai nou joc Printese Tocilare vs Queen Bee, un joc online de imbracat, de machiat si de coafat, in care o sa vedeti ca cele doua personaje vor dori sa arate cat mai bine.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o super provocare fashion dintre cele mai dragute si cele mai moderne vestimentatii de pe site-ul nostru. Voi dragi copii o sa vedeti cum in acest joc pentru fete, o sa vedeti ca Moana si Barbie vor avea nevoie de ajutorul vostru sa isi schimbe infatisarea, deoarece este un nou joc fashion, in care Barbie si Moana sunt tocilare, insa isi doresc sa fie mai frumoase ca niciodata.

Voi dragi copii o sa vedeti ca Moana si Barbie isi doresc ca impreuna sa treaca de la a fi tocilare sau Queen Bee, ceea ce le va face pe cele doua bune prietene sa fie din ce in ce mai populare si mai dragute. Voi dragi copii o sa vedeti ca cele doua fete la inceput au haine de fete tocilare, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul si sa gasiti o gramada de vestimentatii noi care sa le faca sa arate cat mai bine.

Noile vestimentatii pentru Moana si Barbie sunt extrem de dragute, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi. Trebuie sa gasiti haine precum fustite cu imprimeuri interesante, pulovere cat mai calduroase dar si coafuri si machiaje dintre cele mai dragute pe care dragi copii le puteti gasi. In acest joc fashion, prietenele voastre vor fi cele mai dragute si o sa vedeti ca multe alte jocuri Disney vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru.

Ajutati-le pe Barbie si Moana sa fie Queen Bee si sa se transforme din obisnuitele fete tocilare de la liceu, iar noi suntem siguri ca multe alte printese si personaje dragute de pe site-ul vostru vor avea nevoie de ajutorul vostru. Distractie placuta!

 

Printese Tocilare vs Queen Bee

Cum se joaca Printese Tocilare vs Queen Bee?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.