Fete Vara Pastel

📅19.06.2020, jucat de: 617 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fete Vara Pastel?

Unul dintre cele mai dragute si cele mai interesante jocuri de vara apare astazi aici pe site-ul nostru, unde am pregatit pentru voi un joc Disney cu Regatul de Gheata. Jocul Fete Vara Pastel, in care o sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Elsa sa fie cat mai draguta in aceasta vara.

O sa vedeti ca printesa Disney din Frozen 2 este personajul principal, iar voi dragi copii o sa vedeti cum o sa reusiti sa o ajutati pe Elsa sa se pregateasca de o vara calduroasa. Printesa Disney mereu isi doreste sa fie draguta, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati sa isi gaseasca coafuri, machiaje, accesorii dar si haine de culori deschise si pastelate.

Printesa Elsa vrea sa se si racoreasca in aceasta vara, astfel ca va dori sa manance inghetata delicioasa si revigoranta. O sa vedeti ca o sa gatiti inghetata si o sa decorati unele dintre cele mai dragute cornete de inghetata, cu bucati de ciocolata dar si role de dulciuri si napolitane pe care sa le manance Elsa si restul printeselor Disney de pe site-ul nostru.

Hainele si machiajele pe care printesa Disney doreste sa le poarte in aceasta vara sunt extrem de importante, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti hainele de culoare pastelata precum precum roz, verde deschis, maro deschis sau albastru deschis pe care printesa Disney sa le poarte in rochii, fuste, tricouri sau camasi de vara, pe care sa le asorteze alaturi de noi machiaje colorate dar si coafuri interesante si accesorii de vara. Distractie placuta!

 

Fete Vara Pastel

Cum se joaca Fete Vara Pastel?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.