Domino de Construit

📅22.01.2020, jucat de: 906 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Domino de Construit?

Special pentru voi dragi copii, o sa vedeti unul dintre cele mai interesante si cele mai dragute provocari de logica si decolorat in acelasi timp, in care o sa vedeti ca toti baietii si fetele de pe site-ul nostru isi doresc sa creati impreuna unele dintre cele mai interesante figurine folosind piese Domino.

Pentru cei care nu stiu multe lucruri despre jocurile Domino, acestea sunt jocuri pentru copii extrem de interesante, in care dragi prieteni trebuie sa asezati o gramada de piese Domino in ordine pe o tabla, masa sau un obiect drept, astfel incat acestea sa nu se miste pana in momentul in care doriti voi.

In acest joc pentru copii, trebuie sa folositi mouse-ul pentru a crea o figurina dorita de voi, pentru ca este si un joc online de colorat, in care va puteti vedea imaginea creata inainte ca ea sa fie gata. Trebuie sa trageti cu mouse-ul traseul dorit, astfel o sa vedeti ca piesele domino, in momentul in care apasati start, vor cadea una peste alta in ordine si o sa aveti o forma din piese domino.

Formele cu piese Domino pot sa fie orice de la obiecte, masini, animale, baloane sau dulciuri, insa trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece in primul nivel de Domino de Construit o sa aveti doar 121 de piese Domino pe care le puteti folosi pentru a crea forma dorita, iar voi o sa vedeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte si o sa deveniti cei mai buni jucatori Domino.

Forma pe care o formati folosind mouse-ul, colorand imaginea din fata voastra o sa vedeti ca in momentul in care terminati, o sa vedeti ca intr-o diferenta de cativa centimetrii, o sa aveti o piesa Domino in picioare, care in momentul in care figurina voastra este gata, o sa ajungeti sa atingeti una dintre primele piese, iar toata structura Domino se va prabusi. Distractie placuta!

 

Domino de Construit

Cum se joaca Domino de Construit?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.