Gomoku Online

📅22.01.2020, jucat de: 2887 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gomoku Online?

Gomoku Online este noul nostru joc pentru copii, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte inteligenti si foarte atenti la fiecare miscare pe care o faceti, pentru a fi cu un pas mai aproape de a castigat.

Aceste jocuri online de strategie si de logica de pe site-ul nostru sunt unele dintre cele mai interesante, iar voi o sa vedeti ca trebuie sa fiti bine pregatiti, deoarece un nou astfel de joc pentru copii apare pe site-ul nostru si este numit Gomoku.

Regulile acestui joc de strategie sunt destul de simple si usor de urmat, astfel ca trebuie sa fiti atenti la aceasta descriere si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi mouse-ul pentru a reusi sa va jucati acest joc precum jocurile Sah sau Table. Voi dragi copii o sa vedeti ca acest joc Gomoku este foarte asemanator jocurilor checkers din America.

Pentru a reusi sa castigati rundele de Gumoku de pe site-ul nostru, trebuie sa va folositi mouse-ul. Regulile jocului Gomoku Online sunt foarte simple. Veti avea in fata voastra o tabla precum tabla de sah, plina cu patratele insa de aceeasi culoare. Piesele pe care le controlati atat voi cat si adversarii vostrii sunt de doua culori, ca si la table sau sah, alb si negru.

Voi dragi copii trebuie sa folositi mouse-ul sa asezati cate o piesa Gomoku, care arata foarte tare cu piesele de table. Trebuie sa fiti atenti, deoarece telul vostru este sa aveti cate 5 piese de aceeasi culoare, alb sau negru una dupa alta, fara ca adversarul vostru sa reuseasca sa isi puna una dintre piesele sale intre ele. Lucru pe care si voi trebuie sa il faceti pentru a castiga nivelul.

Jocul Gomoku Online se termina in momentul in care toate patratelele de aceeasi culoare sunt umplute de piese Gomoku chiar daca nimeni nu a reusit sa faca o linie de cel putin 5 piese, sau in momentul in care unul dintre jucatori reuseste sa ajunga sa aiba 5 piese de aceeasi culoare la rand, la fel ca in jocurile Bejeweled. Distractie placuta!

 

Gomoku Online

Cum se joaca Gomoku Online?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.