Printesa Poveste de Bucatarie Inghetata

📅21.01.2020, jucat de: 890 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Poveste de Bucatarie Inghetata?

Cele mai noi jocuri Disney sunt gata sa apara pentru voi dragi copii, iar astazi o sa vedeti ca am pregatit o noua provocare de fete, in care printesa Elsa din Regatul de Gheata este personajul prinicpal, iar voi puteti sa incercati acest joc pana si pe telefon sau pe tableta.

Voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa o ajutati pe Elsa din Frozen 2 sa arate cat mai bine, insa in acelasi timp, sa fie un bucatar de success si sa gatiti impreuna cea mai gustoasa inghetata de pe site-ul nostru. Acest lucru nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Elsa are nevoie de haine cat mai dragute dar si de o inghetata care sa dea pe spate toate printesele Disney.

In acest joc, trebuie sa o ajutati pe Elsa sa isi aleaga o vestimentatie draguta si moderna pentru a se pregati sa gatiti impreuna inghetata. Folosind mouse-ul, o sa vedeti ca puteti sa alegeti din diferite vestimentatii pregatite, iar fiecare dintre ele pot avea rochii, fustite, tricouri, blugi sau pantaloni scurti, insa toate hainele si obiectele vestimentare pe care le puteti alege vor avea modele de inghetata dar si diferite accesorii sau culori de inghetata.

Printesa Elsa o sa fie gata imbracata sa gateasca inghetata alaturi de voi, insa pentru asta, trebuie sa mergeti la cumparaturi de ingrediente, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti. Trebuie sa mergeti la magazin, unde o sa gasiti tot ce aveti nevoie. Lista de cumparaturi pentru inghetata va contine lapte, unt, vanilie, fructe de diferite feluri, decoratiuni pentru inghetata precum ciocolata, dulciuri dar si o gramada de alte ingrediente precum napolitane sau fursecuri pe care sa le mancati cu inghetata gatita chiar de voi.

Odata ce lista de cumparaturi este completa, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Elsa sa inceapa sa pregateasca aceste ingrediente si sa gateasca inghetata delicioasa. Trebuie sa taiati toate fructele, sa masurati cantitatile de zahar, lapte si unt pentru ca inghetata pe care o gatiti sa fie delicioasa. Decorati inghetata de la frigider cu fructe, ciocolata, dulciuri dar si decoratii colorate, iar Elsa o sa fie cel mai bun bucatar online de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Printesa Poveste de Bucatarie Inghetata

Cum se joaca Printesa Poveste de Bucatarie Inghetata?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.