Pixie Machiaj de Flirt

📅19.01.2020, jucat de: 686 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pixie Machiaj de Flirt?

Valentines Day sau Sfantul Valentin se apropie cu pasi repezi, iar voi dragi copii puteti sa vedeti ca personajele de pe site-ul nostru isi doresc sa fie pregatite. Astazi, aducem pentru voi jocul Pixie Machiaj de Flirt, un joc Disney cu Clopotica sau Tinkerbell, in care trebuie sa ajutati zana draguta sa aiba un machiaj de indragostiti.

La inceputul jocului, o sa vedeti ca Tinkerbell nu este pregatita de Valentines Day, deoarece are multe probleme cu tenul, iar voi sunteti singurele fete care o pot ajuta pe zana Disney sa arate cat mai bine pentru o intalnire romantica.

Fata lui Tinkerbell este acoperita de cosuri si de mici zgarieturi, iar voi dragi prieteni trebuie sa folositi creme speciale, apa curata, o penseta dar si parfumuri interesante pe care Clopotica sa le foloseasca pe fata si sa scape de aceste impuritati, pentru a se pregati de un machiaj de indragostiti.

Pentru inceput, trebuie sa ii aplicati o crema aurie pe fata Clopoticai, astfel incat tenul sau sa fie hidratat si sa reusiti sa o scapati de toate cosurile si bubitele de pe fata. Folositi mouse-ul sa intindeti crema pe fata, dupa care tot folosind mouse-ul, va trebui sa lutati micutul dus de fata pentru a spala zana Disney de crema si o sa vedeti ca toate problemele sale faciale vor disparea.

Pentru a folosi penseta, trebuie sa o luati folosind mouse-ul si sa reusiti sa indepartati toate micile fire de par de pe fata lui Tinkerbell. Odata ce terminati aceste tratamente, trebuie sa incepeti sa va pregatiti de machiaje de flirt.

Tot folosind mouse-ul, trebuie sa folositi o crema speciala care pregateste tenul de machiaj. O sa vedeti ca Tinkerbell va avea nevoie de un machiaj special pentru Valentines Day, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa faceti alegerile potrivite ceea ce priveste culorile, machiajele, modelele dar si accesorii pe care Clopotica le va avea pe fata. Distractie placuta!

 

Pixie Machiaj de Flirt

Cum se joaca Pixie Machiaj de Flirt?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.