Pixie Accident la Urgenta

📅10.04.2020, jucat de: 920 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Pixie Accident la Urgenta?

Am pregatit un nou joc Disney pentru fete, pe care dragi copii il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta online. Acesta este un nou joc 2020 cu Clopotica si este numit Pixie Accident la Urgenta, in care dragi prieteni o sa vedeti cat de multa nevoie are Clopotica de ajutor medical.

Micuta zana Disney are nevoie de ajutorul vostru, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca alaturi de toti prietenii vostri, o sa o ajutati pe Tinkerbell sau pe Clopotica sa fie din nou sanatoasa. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati sa isi vindece toate ranile in momentul in care este la urgenta si sa fie din nou o zana Disney sanatoasa.

Pana la finalul acestui joc, o sa vedeti ca printesa Disney are mare nevoie de ajutorul vostru, deoarece in timpul unui mic zbor prin padure, Tinkerbell a cazut si s-a julit pe tot corpul, iar acum voi sunteti singurii care o pot ajuta sa fie din nou sanatoasa. Din momentul ce Tinkerbell va fi in cabinetul vostru medical, o sa vedeti ca puteti sa folositi toate ustensilele medicale cu mouse-ul.

Primul tratament sau prima investigatie medicala este sa ii verificati tensiunea zanei Disney, astfel ca trebuie sa luati aparatul de verificat tensiunea si sa fiti siguri ca o sa folositi mouse-ul si o sa aveti valorile potrivite. Urmatorul pas este sa vedeti unde sunt toate juliturile si toate ranile de pe corpul lui Clopotica, si o sa vedeti ca trebuie sa ii puneti un tub de oxigen pe gura pentru ca zana sa respire aer proaspat si sa nu se mai sperie.

Voi dragi copii trebuie sa continuati cu investigatiile medicale si sa fiti siguri ca o sa puteti sa spalati toate ranile pe care zana Tinkerbell le are pe corp folosind mouse-ul si o gramada de ustensile speciale precum pensete, betisoare cu vata si diferite alte produse de curatat. Tinkerbell o sa se simta din ce in ce mai bine, iar voi dragi copii o sa fiti recunoscuti ca si doctori foarte buni si multe alte personaje Disney se vor intoarce si vor avea nevoie de ajutorul vostru. Distractie placuta!

 

Pixie Accident la Urgenta

Cum se joaca Pixie Accident la Urgenta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.