Printese Sezon Nou Trend Nou

📅15.01.2020, jucat de: 1068 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Sezon Nou Trend Nou?

Printese Sezon Nou Trend Nou este jocul pentru fete pe care voi dragi copii o sa reusiti sa il jucati gratuit aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa vedeti care sunt printesele Disney de pe site-ul nostru vor dori sa le ajutati sa se pregateasca pentru un nou sezon fashion.

In acest joc de imbracat si de machiat, o sa vedeti ca printesele Disney alaturi de care o sa va jucati pe telefon si pe tableta sunt din categoria de jocuri cu Regatul de Gheata si Barbie, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru aceste trei fete dragute.

Voi dragi copii o sa vedeti ca papusa Barbie, Elsa si Anna din Regatul de Gheata vor avea nevoie de ajutorul vostru, deoarece iarna este pe sfarsite iar voi o sa vedeti ca in acest joc de imbracat o sa faceti alegerile potrivite pentru cele trei fete dragute. Va trebuie sa vedeti cum primavara le gaseste pe Elsa, Barbie si Anna cu cele mai dragute vestimentatii.

Trebuie sa folositi mouse-ul, sa mergeti in garderoba fetelor si sa vedeti care sunt cele mai dragute vestimentatii de primavara pe care le puteti crea. Trebuie sa fiti extrem de creativi in acest joc online, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa o ajutati pe papusa Barbie dar si pe printesele Disney din acest joc online.

Barbie si surorile Frozen sutn extrem de dragute si de moderne, iar voi o sa vedeti catrebuie sa ajungeti sa gasiti vestimentatii potrivite. Cautati prin dulapul fashion de primavara cele mai moderne tricouri de primavara, pantaloni de primavara, coafuri de primavara dar si accesorii de primavara precum ochelari de soare, palarii de umbra dar si sireturi sau ceasuri care o sa le faca pe aceste trei personaje sa arate catm mai dragut in noul sezon. Distractie placuta!

 

Printese Sezon Nou Trend Nou

Cum se joaca Printese Sezon Nou Trend Nou?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.