Esarfa Kawaii de Iarna

📅14.01.2020, jucat de: 650 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Esarfa Kawaii de Iarna?

Cele mai dragute printese Disney se intorc astazi pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde puteti sa va intalniti mereu cu personajele voastre preferate. Elsa, Ariel si Anna sunt gata sa se imbrace in haine de iarna aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca trebuie sa faceti alegerile potrivite pentru cele trei printese Disney.

Un nou joc online de imbracat este gata sa apara aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca astazi trebuie sa faceti alegerile potrivite, deoarece Ariel din Mica Sirena iar Elsa si Anna din Regatul de Gheata sau Frozen, vor dori sa se imbrace intr-un anumit stil vestimentar, iar acestase numeste Kawaii.

Hainele Kawaii sunt moderne si noi in anul 2020, iar astazi dragi copii o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de personajele voastre preferate. Elsa, Anna si Ariel sunt gata sa faca o schimbare de look, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa faceti cele mai moderne vestimentatii Kawaii de pe site-ul nostru.

Pentru ca este iarna, o sa vedeti ca Elsa, Ariel si Anna vor avea nevoie de esarfe Kawaii de iarna, care sa le tina de cald, insa in acelasi timp vor avea nevoie de o gramada de haine, machiaje sau coafuri pe care doar aceste trei printese Disney sa le poarte.

Chiar daca este doar un joc de imbracat, trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa faceti alegerile potrivite si o sa reusiti sa vedeti cum doar folosind mouse-ul, o sa vedeti cum cele doua surori Frozen si Mica Sirena vor avea nevoie de unele dintre cele mai dragute vestimentatii Kawaii si esarfe de iarna Kawaii, astfel Elsa si prietenele sale vor avea nevoie de ajutorul vostru si in alte jocuri online.

Faceti alegerile potrivite iar voi o sa vedeti ca aceste printese Disney vor avea nevoie de ajutorul vostru in multe alte jocuri de imbracat, de machiat si de coafat online, pe care sa le jucati gratuit pe telefon dar si pe tableta pe care sa le jucati alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!
 

Esarfa Kawaii de Iarna

Cum se joaca Esarfa Kawaii de Iarna?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.