Goldie Blog de Nunta

📅07.02.2020, jucat de: 1293 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Goldie Blog de Nunta?

Goldie Blog de Nunta este noul nostru joc Disney, in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi prieteni acesta este un nou joc online pentru fete, in care o sa vedeti ca aici pe site-ul nostru, o sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate.

Rapunzel este printesa Disney care astazi isi doreste sa aiba primul nostru blog de nunta, un joc online pentru fete, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite, deoarece printesa Disney trebuie sa faca o gramada de poze si de articole pentru blog, iar asta inseamna ca trebuie sa o ajutati sa devina una dintre cele mai dragute si cele mai moderne mirese Disney de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca Rapunzel va avea o rochie de nunta cat mai lunga si alba, o rochie moderna si eleganta in acelasi timp.

Coafura lui Rapunzel este la fel de importanta, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite si sa vedeti ca printesa voastra preferata o sa arate cat mai bine si o sa vedeti ca noi jocuri Disney cu Rapunzel vor fi pregatite sa apara in continuare si pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

Goldie Blog de Nunta

Cum se joaca Goldie Blog de Nunta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.